فضانوردان پس از پرتاب روز شنبه دراگون اسپیس ایکس حدود ۱۹ ساعت زمان در کرودراگون در مدار زمین گذراندند. بهنکن و هارلی پس از رسیدن به مدار زمین اعلام کردند که فضاپیمای کپسولی خود را Endeavor نام گذاری کردهاند. به گفته هرلی این نام گذاری به دلایل مختلفی انجام شدهاست. مهم ترین دلایل آنها تلاشهای بی پایان ۹ ساله ناسا، اسپیس ایکس و ایالات متحده از زمان ارسال آخرین شاتل فضایی در سال ۲۰۱۱ بوده است. اما دلیل دوم به گفته این دو فضانورد خبره ناسا به دلایل شخصی مشترکشان بر میگردد. گویا باب و هرلی هر دو نخستین پرواز خود را توسط یک شاتل با همین نام انجام دادهاند. بنابراین زنده نگه داشتن این نام برای آن دو بسیار مهم و با ارزش بودهاست.
تجربه خواب راحت و آرام در دراگون اسپیس ایکس
در طول این سفر و پیش از رسیدن به ایستگاه فضایی باب و هرلی هر دو مدت زمانی را به استراحت و خوابیدن اختصاص دادهاند تا تجربه خوابیدن در کرو دراگون را هم به دست آورده باشند. بهنکن در رویداد خبری که پیش از رسیدن به ایستگاه انجام شد گفت به نظر میرسد این کپسول براق مکان راحتی برای چرت زدن باشد. به گفته او هر دوی آنها شب گذشته از خواب خوبی بهره بردهاند. او همچنین افزود از این که چه قدر خواب خوب و راحتی را تجربه کردهاند شگفت زده شدند.
به نظر این دو فضانورد این کپسول نسبت به شاتل فضایی کمی ساکتتر است و از کنترل محیطی بهتری هم برخوردار است. به علاوه فالکون ۹ برای آسایش بیشتر مسافران به سرویس بهداشتی هم مجهز است و خدمه میتوانند در صورت نیاز از آن استفاده کنند. اگرچه فضانوردان حتی اگر از آن استفاده کرده باشند هم در این خصوص سخنی به میان نیاوردهاند.
روز بعد از پرتاب حدود ساعت ۱۰.۲۹ ET اتصال فضاپیمای کپسولی شکل به ایستگاه فضایی انجام شد و کمی پس از آن باب و هرلی از فضاپیما خارج شدند. این دو فضانورد ناسا حوالی ساعت ۱۲.۴۵ ET دریچه ورود به ایستگاه را باز کردند و ۳۰ دقیقه بعد توسط مراسم خوشامدگویی کوچکی که از سوی دیگر فضانوردان مستقر در ایستگاه برایشان تدارک دیده شده بود استقبال شدند.
اگرچه هنوز مشخص نیست که باب و هرلی چه زمانی به خانه برمیگردند، اما انتظار میرود این ماموریت بین ۶ تا ۱۶ هفته ادامه داشته باشد. به هر حال زمان بازگشت آنها به وظایفی که ناسا قرار است در طول این مدت بر دوششان قرار دهد بستگی دارد.
فضانوردان در اقیانوس اطلس فرود خواهند آمد
بر اساس گزارشهای به دست آمده کرو دراگون مجهز به سپر حرارتی است تا فضانوردان را از حرارت بالای جو زمین حفظ کند. همچنین ۴ چتر نجات برای فضانوردان در داخل این کپسول فضایی تعبیه شده است تا در زمان بازگشت به زمین بتوانند با کمک آن به آرامی در اقیانوس اطلس فرود بیایند و در آن جا توسط کشتی اسپیس ایکس به خشکی برگردانده شوند. این سفر تاریخی آخرین آزمایش ناسا برای برنامه آژانس تجاری است که قرار است از این پس توسط وسایل نقلیه فضایی خصوصی وظیفه انتقال رفت و برگشتی فضانوردان و مسافران را به ایستگاه فضایی برعهده داشته باشد.
">

در حال حاضر اخبار زیادی از کامل شدن نیمه اول این ماموریت از سوی اسپیس ایکس و کرو دراگون منتشر نشده است. اما به احتمال زیاد در چند روز آینده پس از بررسی بیشتر جوانب ماموریت، جزئیات بیشتری از این رویداد فاش خواهد شد. ولی آن چه که واضح است فعلا کپسول فضایی اتوماتیک فالکون ۹ مثل ماشینی که پارک شده باشد در گوشهای خاموش افتاده و تنها پس از پایان ماموریت باب و هرلی دوباره شاهد عملکرد آن خواهیم بود. پس فعلا باید صبر کنیم تا ببینیم این کپسول فضایی در بازگشت هم عملکرد موفقیت آمیز خود را به رخ میکشد یا خیر.