رونمایی از برنامه ردیابی شهروندان انگلیسی برای جلوگیری از گسترش کوید-19 !

مجله چارخونه » فناوری » رونمایی از برنامه ردیابی شهروندان انگلیسی برای جلوگیری از گسترش کوید-19 !
رونمایی از برنامه ردیابی شهروندان انگلیسی برای جلوگیری از گسترش کوید-19 !
فهرست محتوا

دولت انگلیس این هفته آزمایش برنامه ردیابی شهروندان این کشور برای جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری کوید-19 آغاز خواهد کرد. به گزارش رویترز این برنامه در ابتدا توسط سازمان ملی بهداشت این کشور در جزیره وایت به صورت آزمایشی مورد استفاده قرار خواهد گرفت. گفته شده در این جزیره آزمایش‌های بیشتر و تلاش‌های گسترده‌تری در همین راستا بر این برنامه اعمال می‌شود تا پس از اطمینان از انجام صحیح برنامه در اختیار دیگر کاربران در سراسر این کشور قرار بگیرد.

به گزارش مجله چارخونه نهادهای خدمات بهداشتی و کارمندان کنسولگری این جزیره از روز سه شنبه می‌توانند به خدمات این برنامه دسترسی داشته باشند. بقیه ساکنان این جزیره 140 هزار نفری هم از روز پنجشنبه قادر به بارگذاری آن خواهند بود. بر اساس برآوردهای انجام شده در حالت ایده آل نیمی از ساکنان این جزیره از این برنامه استفاده خواهند کرد. اما بر اساس گفته‌های مقامات NHS، اگر این اپلیکیشن فقط توسط 20 درصد افراد بارگذاری و استفاده شود این نهاد می‌تواند اطلاعات مهمی در خصوص چگونگی شیوع بیماری و مهار آن کسب کند.

رویکردهای متمرکز و غیرمتمرکز در برنامه ردیابی شهروندان

همانطور که قبلاً هم گزارش شده بود، انگلیس از رویکرد غیر متمرکز برنامه مشترک ردیابی اپل و گوگل پیروی نخواهد کرد. در عوض گروه فناوری NHSX در این کشور یک رویکرد متمرکز را جایگزین کرده که در آن لیستی از مخاطبین که از طریق سیگنال‌های بلوتوث ایجاد می‌شوند، به عنوان مخاطبان ناشناس در دستگاه‌های کاربران ذخیره می‌شوند. اگر کاربری علائم مشابه کرونا داشته باشد و یا آزمایش‌هایش مثبت شده باشد، مخاطبین می‌توانند به برنامه متصل شوند تا داده‌های مورد نیاز توسط برنامه تجزیه و تحلیل شود و در صورت نیاز هشدارهایی ارسال کند.

در حالی که منتقدین بر این باور هستند که رویکرد متمرکز نگرانی‌هایی را در خصوص حریم خصوصی ایجاد می‌کند، متیو گولد، مدیرعامل NHSX به رویترز گفته که این گروه مسئولیت حفظت از حریم خصوصی کاربران را در قلب خود قرار داده است. او توضیح داده که این برنامه هیچ گونه اطلاعاتی در خصوص این که هریک از کاربران چه مشخصاتی دارند و یا کجا هستند و یا در مجاورت چه کسانی هستند، ندارد.

از سوی دیگر الیزابت دنهام کمیسر اطلاعات انگلیس هم در این خصوص خاطرنشان کرده که رویکرد متمرکز به انگلیس اجازه می‌دهد تا اطلاعات بهتر و بیشتری در مورد ویروس شناسایی کند. او همچنین بر این باور است که رویکرد غیرمتمرکز ممکن است سبب ایجاد محدویت در نحوه جمع‌آوری اطلاعات شود.

ردیابی موبایلی در کشورهای دیگر

اما کشورهای دیگر هم بی کار ننشسته‌اند و برنامه‌های مشابهی برای مبارزه علیه این ویروس کشنده ارائه داده‌اند. فرانسه به تازگی اعلام کرده که آزمایش برنامه ردیابی مخاطبان را در خصوص جلوگیری از شیوع ویروس کوید-19 از 11 مه آغاز می‌کند. استرالیا هم چندی پیش برنامه ردیابی خود را به راه انداخته‌است. از طرفی گروهی از سناتورها در ایالات متحده روی لایحه‌ای کار می‌کنند که شرایط لازم برای جمع آوری داده‌ها و شفافیت در برنامه‌های ردیابی ویروسی کرونا را تعیین می‌کند.

در نهایت اپل و گوگل هم توضیاتی ارائه دادند که مشخص می‌کند چگونه مقامات بهداشت عمومی در سراسر جهان می‌توانند از سیستم ردیابی آن‌ها استفاده کنند بدون این که خللی در حریم شخصی کاربران ایجاد شود. با این تفاسیر به نظر می‌رسد برنامه‌های ردیابی مخاطبان در این روزهای بحرانی تنها چاره دولت مردان برای جلوگیری از ویروس کرونا باشند.

https://mag.charkhoneh.com/8987
امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *